Venice House
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.57.45 AM.png
       
     
SideLivingRoom_VeniceHouse.jpg
       
     
Kitchen_VeniceHouse.jpg
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.56.36 AM.png
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.56.27 AM.png
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.52.23 AM.png
       
     
Pantry_VeniceHouse.jpg
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.58.36 AM.png
       
     
Front_VeniceHouse.jpg
       
     
Venice House
       
     
Venice House

Natural raw materials, pops of brilliant colors and super-graphics, and an emphasis on creating a continuous flow from interior to exterior drove the redesign of the house for a growing creative family in Venice, California. 

The kitchen was relocated from the side to the newly opened back of the house. Expansive glazing of varying translucencies modulates and highlights key moments within the Venice House.

Photos: Christopher Hahn

Screen shot 2012-08-20 at 10.57.45 AM.png
       
     
SideLivingRoom_VeniceHouse.jpg
       
     
Kitchen_VeniceHouse.jpg
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.56.36 AM.png
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.56.27 AM.png
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.52.23 AM.png
       
     
Pantry_VeniceHouse.jpg
       
     
Screen shot 2012-08-20 at 10.58.36 AM.png
       
     
Front_VeniceHouse.jpg